dijous, 11 de març del 2010

Contrallum en la Sierra del Toro (comarca de l'Alt Palància, Castelló)

De vegades, anar d'excursió a vore una vila deshabitada, o simplement fer una excursió sense més pretensions, permet moments com este, un contrallum amb núvols en la Serra del Toro. Moments que sempre intente a banda de guardar en la memòria, guardar com una foto. En este cas concret estàvem en els voltants de la vila de El Toro. Precisament a esta part de l'Alt Palància, a cavall entre Castelló i Terol, també podem localitzar alguns nuclis o llocs deshabitats.

3 comentaris:

L. Gispert ha dit...

Hola, Agustí, la nieve es la protagonista en estas fechas de la sierra de El Toro y de las cumbres de alrededor, como Peñaescabia, pero esa imagen con el cielo cargado de nubarrones cenicientos es impactante, un contraluz con mucha fuerza.

Un abrazo.

Isabel ha dit...

hola , Agustí, este pueblo no esta abandonado, jeje, ahí tengo mi casa y voy a veranear cada año....y te puedo asegurar que la luz que hay en el cielo de estos parajes no esta en ningun otro sitio...un abrazo.
Isabel

Agustí Hernàndez ha dit...

Luis, magnífica entrada en el teu blog (http://www.senderismogispert.blogspot.com/) sobre la neu en la Serra del Toro (i la Bellida).

Isabel. Efectivament, i afortunadament, El Toro està habitat i ben habitat. Encara que prop podem situar llocs com El Molinar, la base militar abandonada, Arteas de Arriba, El Paúl (ara crec que està habitat)... per no desmeréixer el nucli històric de El Toro, dins del castell, amb les magnífiques runes de l'antiga església. És un cas similar al que he comentat de Moya. El poble va canviar d'ubació, supose que coneixes el cas.